Konstruktör

Vi söker Mekanikkonstruktörer!

Har du erfarenhet av CAD-verktyg som Creo och Inventor? Är du utbildad ingenjör och vill arbeta med att designa och utveckla produkter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Just nu söker vi flera mekanikingenjörer till vår innovativa kund i Örebro. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå ca 1 år framåt. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Din främsta arbetsuppgift kommer innebära att designa och utveckla produkter. Du kommer att arbeta i nya utvecklingsprojekt men också med befintliga produkter med fokus på små och effektiva förbättringar. Vanligtvis är arbetet ofta i projekt där mekanisk design, skruvfogdimensioner och handberäkningar är exempel på kärnområden att hantera. Interna tvärfunktionella kontakter är viktiga såväl som externa kontakter med leverantör och andra.

Arbetet omfattar konceptutveckling och realisering, 3D CAD design och modellering, ritningar och produktspecifikationer och kontakt med leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har kunskap om generell maskindesign, maskinelementdimensionering som skruv och svetsfästen. Dessutom behöver du färdigheter i svetsteknologi, tillverkningsmetoder och material eftersom det är vanliga områden i utvecklingsarbetet. Du har erfarenhet i Creo, men också Inventor, som CAD-verktyg. Vi ser även att du har goda kunskaper i det engelska språket då många viktiga intressenter är engelsktalande.

Som person är du tekniskt intresserad, självgående, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du har en strukturerad och analytisk inställning till dina arbetsuppgifter och god kommunikationsförmåga. Utöver detta är du en teamplayer som värderar samarbete med andra kollegor högt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
27 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55837

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.