Databasadministratör

Vi söker drivna administratörer med SAP-kunskap

Är du en duktig administratör med erfarenhet från affärssystemet SAP? För framtida uppdrag söker nu Poolia administratörer med erfarenhet av SAP. Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher, och vi söker därmed personer med varierande bakgrunder och intressen för dessa kommande tjänster. Lämna in din ansökan idag så hör vi av oss om ett kommande uppdrag matchar just din profil!

Om tjänsten

Våra uppdragsgivare finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Uppdragen är för det mesta heltid men det förekommer även deltidsuppdrag. Ett krav är att du har ett intresse och en fallenhet för det administrativa. Arbetsbeskrivningen kan variera beroende på uppdrag men kan exempelvis innefatta ankomstregistrering, arkivering, registrering av kontrakt och avtal, scanning, föra mötesprotokoll samt andra administrativa uppgifter. Hyruppdragen är utformade, varierar och beror helt på våra kunders behov. I många fall tillsätts våra uppdrag snabbt och ingår i vår bemanningsverksamhet. Det innebär att du blir anställd av Poolia och arbetar ute hos någon av våra spännande kunder. I vissa fall leder uppdraget till rekrytering och du blir då anställd hos vår uppdragsgivare.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Vi söker dig som är serviceminded, är noggrann och gillar administrativa rutiner. Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan! Vi uppskattar om du förtydligar vilken arbetsomfattning du är intresserad av, dvs heltidsjobb eller deltidsjobb.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
1 augusti
Sista ansökningsdag
30 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54127

Anna Kjellvi

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.