Affärsutvecklare

Verksamhetsledare med affärssinne

MR Örebro växer i Örebro! Stimuleras du av människor och maskiner, relationer och affärer? Välkommen till ett snabbt växande entreprenadföretag som också har rötterna i lantbruk och skog.

Om tjänsten

DITT NYA JOBB
Som verksamhetsledare är ditt uppdrag att bibehålla och utveckla relationerna med kunderna och medlemmarna. Du kommer att vara ansiktet utåt för den ekonomiska föreningen i kundmötet där du erbjuder flexibla lösningar inom Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Du kommer kunna bjuda på mångsidiga entreprenörer med ett stort urval av moderna maskiner och kompetenser för många olika typer av uppdrag. Rollen innehåller mycket variation och spännande utmaningar och vi vågar lova många intressanta möten och uppdrag.

I Sveriges Maskinringar finns det ett nätverk av kompetenser och kontakter till din hjälp. MR Örebro är en av 16 maskinringar med sitt kontor på Aspholmen. I rollen ingår avtals- och offertarbete samt budgetuppföljning tillsammans med dina kollegor som har en liknande roll. Ni tre kommer att rapportera till föreningens styrelse.

Vem är du?

Vi söker dig gärna med erfarenhet av verksamhet inom entreprenad, bygg, mark eller jordbruksproduktion. Vi ser också att du kan bidra med liknande marknadsinriktade arbetsuppgifter som innehar ett tydligt affärsinriktat tankesätt. Ditt sinne för ekonomi och detaljer kommer att vara en framgångsfaktor i denna tjänst. Vi hoppas att du har erfarenhet av ekonomisk administration och anbudsarbeten.

I mötet med andra människor känner du dig trygg och säker med ditt öppna sätt, har lätt att skapa både kontakt och förtroende. Du är självgående och ödmjuk inför uppgiften, prestigelös, entusiasmerande samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är driven och marknadsorienterad och innehar en god förståelse för ekonomi och en erfarenhet av att skapa tillväxt samt öppna nya affärsytor.

Vi vill att du har en mycket god IT-vana och känner dig säker och trygg inom Officepaketet samt obehindrat uttrycker dig professionellt på svenska och engelska i tal och skrift. I denna roll har du inte personalansvar men likväl en stor möjlighet att driva och påverka verksamhetens resultat.
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en positiv och motiverande person som skapar förtroende i samarbetet med andra men även kapabel att vara kravställande när det så krävs.

Om verksamheten

MR Örebro är en ekonomisk förening som genom våra 300 medlemsföretag erbjuder och förmedlar flexibla lösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. MR Örebro främsta syfte är att förmedla både köpare och säljare där våra mångsidiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag. MR Örebro är en stor aktör inom gröna näringarna och vi ger livskraft åt Sveriges landsbygd.

Läs gärna mer på: http://www.mrorebro.se

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
11 februari
Sista ansökningsdag
29 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56200

Urban Appelquist

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.