Ordermottagare

Timanställd Ordermottagare till Lantmännen Unibake i Örebro!

Är du student med ett par år kvar av dina studier och ute efter ett utvecklande arbete på sidan av plugget? Har du ett stort intresse för logistik och trivs i en serviceroll? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig! Just nu söker vi en Ordermottagare för uppdrag hos Lantmännen Unibake i Örebro! Uppdragets omfattning förväntas vara vid behov för verksamheten under höst/vår samt vid semesterperioder. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Rollen som Ordermottagare är varierande och utvecklande. Du kommer främst arbeta med att ta emot och registrera order, hantera ärendesamtal kopplade till order samt övriga ärenden både externt och internt. Till stor del kommer du arbeta i systemet Microsoft AX Dynamics. Vidare innefattar rollen många olika kontaktytor där du bland annat bygger långsiktiga relationer med företagets kunder genom att agera professionellt.

Vem är du?

Till rollen som Ordermottagare söker vi dig som kanske studerar inom logistik, ekonomi eller liknande med ett par år kvar av dina studier. Du är positiv, social och nyfiken med en vilja och ett driv att lära dig mer inom logistik. som person är du även strukturerad, serviceinriktad och flexibel med förmåga att anpassa dig till olika situationer för att nå bästa möjliga kundservice. Det anses meriterande om du har tidigare kunskap och/eller erfarenhet inom logistik. Vidare tror vi att du har god systemvana och gärna förståelse för Microsoft AX Dynamics.

Om verksamheten

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. http://www.lantmannen.com.
Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.
Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 2 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror under våra varumärken Korvbrödsbagar’n, Bonjour och Hatting.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
7 mars
Sista ansökningsdag
10 april
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
67919

Malin Nilsson