SQA

Supplier Quality Engineer- SQE – Till Bucher Emhart Glass

Bucher Emhart Glass växer och nu söker vi en Supplier Quality Engineer (SQE) till kvalitetsavdelningen i Örebro. Som SQE ansvarar du för att säkerställa att våra leverantörer levererar rätt kvalitet enligt avtal.

Vi tror att du är en person som brinner för kvalitet och produktionsteknik och är en analytiskt lagd problemlösare. Vill du anta utmaningen att utvecklas till att bli en expert i en innovativ och spännande bransch, i ett världsledande företag inom tillverkning av tekniskt avancerade glasformningsmaskiner? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Som SQE arbetar du med ständiga förbättringar när det gäller våra leverantörer och alltid med fokus på att förbättra kvaliteten. Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka och utveckla våra kvalitetsprocesser och du har en mycket viktig roll i ett ambitiöst och kompetent team.

Dina arbetsuppgifter:

• Hantera och följa upp leverantörsrelaterade reklamationer
• Delta i företagets FAI process, dvs processen för urval, bedömning, godkännande och validering av leverantörer och produkter
• Genomföra audits hos nya och befintliga leverantörer
• Leda och följa upp fastställda åtgärdsplaner
• Samarbeta med och leda leverantörer i processerna APQP och PPAP
• Arbeta med leverantörer och olika avdelningar internt för att nå fastställda KPI:er
• Samarbeta med olika funktioner internt, bland annat R&D, produktionsteknik och inköp för att tillsammans säkerställa att rätt kvalitetskrav och specifikationer ställs till företagets leverantörer

Tjänsten är på heltid med placering på vår enhet i Örebro. Du rapporterar till vår Kvalitetschef. Tjänsteresor förekommer.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett affärsinriktat mindset och kompetens inom kvalitet, produktion och/eller design. Vi tror att du har flera års erfarenhet från arbeten som har gett dig kunskaper inom kvalitetsledningssystem, produktionsprocesser, kvalitetsrevisioner och produktutveckling. Vidare är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med olika system och metoder inom kvalitetsteknik (exempelvis APQP, FMEA, MS, SPC, PPA, LEAN). Det är mertiterande om du har genomfört ISO-revisioner eller andra typer av audits.

Eftersom du arbetar med både svenska och utländska leverantörer behöver du vara flytande i både svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Vi söker en person som har ett starkt eget driv. Du har också en mycket god analytisk förmåga, arbetar strukturerat och organiserar dina uppdrag väl. Du är skicklig på att hantera olika kravbilder och kan kommunicera och driva igenom praktiska lösningar på olika problemställningar. Det är viktigt att du alltid arbetar målinriktat och med ett starkt kundfokus. Du är också en person som har stor integritet och är trygg i din yrkesroll.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
5 september
Sista ansökningsdag
29 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54420

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.