Kundtjänst

Sommarjobba som Kundsupportmedarbetare!

Är du student och söker sommarjobb? Är du ute efter en ny utmaning? Just nu söker vi Kundsupportsmedarbetare för sommarjobb hos spännande företag i Örebro! Uppdraget är på heltid och förväntas starta i början av sommaren för att pågå till slutet av augusti. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Att arbeta som Kundsupportsmedarbetare är händelserikt och omväxlande. Du kommer att arbeta med orderhantering, besvara frågor om leverans och order samt hantera reklamationer.

Vidare kan tjänsten innefatta arbetsuppgifter så som:
• Säkerställning av leverans och återkoppling
• Hantering av debiteringar/krediteringar
• Hantering av lastbärar-, transport- och fakturafrågor genom kontakt med interna och externa parter
• Kontinuerlig utvärdering och identifiering av utbildnings- och informationsbehov utifrån de ärenden som inkommer
• Diverse administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?

Till rollen som Kundsupportmedarbetare söker vi dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta innebär exempelvis att du tidigare har ansvarat för kontakten med externa parter så som leverantörer och kunder. Vidare ser vi det som meriterande om du besitter erfarenhet av att ha arbetat inom service, telefonsupport och administration. Goda kunskaper i MS Office är ett krav.

Som person tror vi att du är en engagerad och serviceinriktad person med ett kvalitetsmedvetet arbetssätt. Goda kunskaper i engelska och svenska är nödvändigt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
2 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
56386

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.