Helpdesk

Servicedesk-medarbetare till Proact i Örebro!

Är du en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för IT och teknik? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i servicedesk? Då kan detta vara något för dig! Till framgångsrika Proact i Örebro söker vi nu en medarbetare till deras servicedesk. Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå under sex månader, med god chans till förlängning alternativt övertag. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Uppdraget som Servicedesk-medarbetare på Proact är brett och omväxlande! Arbetet innefattar arbetsuppgifter som bland annat ärenderegistrering och telefonsupport till slutanvändare, arbete via fjärrstyrningsverktyg samt support av arbetsplatstjänster. Ditt arbete kräver stort eget ansvar och engagemang då du varje dag arbetar för att ge företagets kunder bästa möjliga service.

Vem är du?

För att passa i rollen som Servicedesk-medarbetare tror vi att du bör vara kommunikativ och besitta en hög servicekänsla med ett driv och engagemang i din yrkesroll. Du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller ditt lugn även i pressande situationer. Som person är du öppen och social som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor samt ställer upp för dina medarbetare. Vidare bör du vara anpassningsbar och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ITIL-processer och/eller ärendehanteringssystem för kundtjänstfunktion, servicedesk eller liknande.

Om verksamheten

Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Proacts driftverksamhet hanterar idag över 70 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikation med det data de behöver.

Proact-koncernen är ca 750 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på http://www.proact.se

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
29 november
Sista ansökningsdag
22 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55451

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.