Rekryterare

Rekryteringsspecialist sökes till Epiroc Örebro!

Är du en positiv och driven person som har erfarenhet av att arbeta med rekrytering? Brinner du för kompetensförsörjning och alltid gör det lilla extra för att skapa en kandidatupplevelse i världsklass? Då kan det vara just du som är vår nya Rekryteringsspecialist till Epiroc i Örebro! Uppdraget är på heltid och kommer pågå fram till sommaren 2023 med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som rekryteringsspecialist kommer du att arbeta med att driva hela rekryteringsprocessen från början till slut och att säkerställa en god kandidatupplevelse. Vidare kommer du att ge ditt stöd till verksamhetens rekryterande chefer och rådgöra för att säkerhetsställa att interna riktlinjer och rekryteringspolicys följs. Du kommer till stor del att arbeta självständigt men även verka i ett gott samarbete tillsammans med ett härligt arbetslag.

I rollen förväntas du bland annat utföra arbetsuppgifter som att:
• Skapa attraktiva annonser och förmedla dem i relevanta kanaler & medier.
• Göra urval av inkomna ansökningar samt arbeta med att eftersöka lämpliga kandidater.
• Hålla intervjuer och med ett analyserande förhållningssätt hantera innehållet för att kunna säkerställa kvalifikationer mot efterfrågade arbetskrav, genomföra personlighetsbedömning samt verifiera referenser.
• Ta fram och presentera anställningserbjudanden enligt fastställda löner och förmåner.
• Arbeta löpande med att utveckla och effektivisera rekryteringsprocessen och arbetssätt för att på bästa sätt kunna attrahera rätt kandidater.

Vem är du?

För att lyckas i rollen på bästa sätt ser vi att du trivs att arbeta utefter uppsatta mål i en händelserik miljö där tempot är högt. Du har en stark förmåga att bidra till utveckling och har tidigare erfarenhet av att arbeta både självständigt och i tvärfunktionella team. Du har en positiv attityd och är en skicklig kommunikatör. Vidare drivs du av att attrahera rätt kandidat till rätt tjänst och kommer göra det där lilla extra för att skapa en kandidatupplevelse utöver det vanliga.

För rollen som Rekryteringsspecialist till Epiroc söker vi dig som har:
• Universitetsexamen inom HR eller liknande område som anses vara relevant för uppdraget
• Tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering, under minst 3 år.
• Flytande kunskaper i både det svenska och engelska språket samt starka kommunikativa färdigheter.

Vi finner det meriterande att du har:
• Tidigare erfarenhet av att arbeta i en global organisation.
• Arbetat med rekryteringar inom industri, IT-branschen och/eller av chefsroller, både internt och externt.

Om verksamheten

Konsult hos Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66116