Redovisningsekonom

Redovisningsekonomer se hit!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom och är redo för nya möjligheter?
Då har du hittat rätt! Just nu har vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Redovisningsekonomer med olika erfarenhet och inriktning i Örebro.

Vi på Poolia samarbetar med en mängd spännande kunder inom olika branscher där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som Redovisningsekonom öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

Om tjänsten

Våra uppdragsgivare finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innebära:
– Löpande bokföring och månadsavstämningar
– Löpande redovisning
– Balanskontoavstämningar
– Bokslutsarbete
– Projektredovisning
– Rapportering
– Löneadministration
– Moms/skatter och skattedeklarationer
– Bolagsdeklaration
– Månads- och årsbokslut

Vem är du?

Vi önskar att komma i kontakt med dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning. Du har gärna tidigare erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan men vi söker även dig som är nyexaminerad, med vilja att utvecklas och således bygga vidare på din kompetens.

Som person är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Du är van att arbeta självständigt och kan ta ansvar över ditt eget arbete. Utöver detta tror vi att du är driven och vill utvecklas vidare i din yrkesroll samt har en god samarbetsförmåga.
Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
3 november
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66377