Nätverkstekniker

Proact söker Nätverkstekniker

Hos Proact hittar du ett ambitiöst team där kunden hålls i fokus. Proact är mitt i ett projekt att bygga upp helautomatiserade datahallar vilket ger dig en fantastisk möjlighet att ta del av ny teknik och fortsatt utveckling inom ditt område.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

Som nätverkstekniker är du ansvarig för driftsättning och konfigurering av nätverk och utrustning i såväl kunds som Proacts interna miljö. Du säkerställer en säker implementation som fungerar felfritt samtidigt som det uppfyller alla säkerhetskrav.

Som nätverkstekniker på Proact är du ansvarig för förvaltning, utveckling och drift av de olika nätens arkitektur. Samt ansvara för de verktyg som nyttjas och hur de är integrerade mot övriga system. Du kommer bl a jobba med att skapa nya VLAN, routing och uppgradera hårdvara via Frimware. Jobbet innehåller givetvis felsökning och dokumentation.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har utbildning inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Vi ser att du som söker är välbekant med Cisco och gärna också BigIP (F5) och har kompetens inom VLAN, routing och brandväggar.

För att lyckas i rollen ska du gilla att jobba i ett högt tempo och i team. Du ska ha ett sinne för kvalitet och ha ett professionellt förhållningssätt i din kommunikation, både internt och externt. Att du har ett stort intresse för teknik och problemlösning ser vi som en självklarhet. Därtill är du analytisk och har en serviceinriktad inställning.

Om verksamheten

Vår vision är att vara världens mest betrodda IT-tjänstepartner, vilket möjliggör affärsinnovation och tillväxt för våra kunder. Vårt mission är att hjälpa våra kunder att driva affärsnytta genom IT – erbjuda hybridlösningar i världsklass som levereras av kompetenta människor som skapar bestående värde för våra kunder.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
22 mars
Sista ansökningsdag
30 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59133

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.