Projektledare

Proact söker en utvecklande ledare till projektkontoret

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Vår driftverksamhet hanterar i dag våra kunder från nybyggda datacenter. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Vårt projektkontor fortsätter att utvecklas och består idag av fem projektledare. Nu söker vi en erfaren ledare som både kan leda och utveckla gruppen, driva egna projekt och vidareutveckla vår projektmetodik.

Projekten är främst kopplade till övertagande av IT-drift och datalagring. Varje kund är unik och som projektledare vägleder du i hur Proact på bästa sätt kan stödja kunden utifrån verksamhetens behov. Du är med tidigt i införsäljningen för att säkerställa viktiga parametrar som lägger grunden för ett lyckat genomförande av projektet. Under projetets gång leder du givetvis den gemensamma strygruppen och ser till att bägge parterna är uppdaterade om projektets progression.

Parallellt med detta agerar du stöd och bollplank för övriga projektledare. Du följer upp avdelningens arbete och säkrar rätt resurs och kompetens framåt

Du kommer också att arbeta tätt tillsammans med vår leveranschef och övriga chefer i ledningen för att bidra till att utveckla leveransorganisationens gemensamma förmåga att hantera stora som små transitionprojekt.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du vara driven och triggas av ständig förbättring. Erfarenhet och stort intresse av att utveckla en organisation och dess medarbetare är ett krav och vi förutsätter att du har en bra förståelse för både projektledning, IT-infrastruktur, drift, datacenter och konsulttjänster.

Vi anpassar rollen efter dina förutsättningar och styrkor. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper vid sidan av din kunskap och erfarenhet och vi ser gärna dig som är personalorienterad och coachande i ditt ledarskap. Du jobbar med ett tydligt resultatfokus och ser vikten av goda samarbeten för att komma framåt. Som person har du en positiv inställning och är prestigelös. Att du som vi har ett stort engagemang förutsätter vi.

Om verksamheten

Vår vision är att vara världens mest betrodda IT-tjänstepartner, vilket möjliggör affärsinnovation och tillväxt för våra kunder. Vårt mission är att hjälpa våra kunder att driva affärsnytta genom IT – erbjuda hybridlösningar i världsklass som levereras av kompetenta människor som skapar bestående värde för våra kunder.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
18 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59049

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.