Koordinator

Order office manager till Tietoevry

Vill du jobba i en administrativ och koordinerande roll med ett väletablerat företag som TietoEvry i ryggen? Just nu söker dig med tidigare erfarenhet av offertarbete och viss erfarenhet av processer inom IT för kommande uppdrag i Örebro!

Uppdraget är på heltid och förväntas starta i början på april för att hålla på tills slutet av maj 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Om tjänsten

Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder TietoEvry stora utvecklingsmöjligheter. Med sin stora geografiska spridning i Sverige och världen har de kunder både stora som små, välkända som okända, lokala som globala. Deras bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas.

I rollen som Order office manager kommer du vara en del av ett team på 6 personer som arbetar med validering och godkännande av beställningar inom IT-infrastruktur, både internt och från TietoEvrys kunder. Som order office manager ansvarar du främst för avdelningens offerthantering. Där du granskar och kvalitetssäkrar offerter för att sedan godkänna dessa och följa upp enligt befintliga KPI:er. Din roll kommer även innebära en del kontraktläsning samt bistå som kontaktperson i dessa frågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Beställa offerter från leverantörer
– Granska och validera dessa
– Förhandla om och förändra offerter vid behov
– Granska kontrakt och bistå som stödperson i frågan
– Agera kontaktperson för offerthanteringen

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från offertarbete och likande processer. Du har tidigare arbetat med processer inom IT för att ha en grundlig förståelse för IT-infrastruktur. Kanske har du haft tidigare roller såsom teamchef, change manager, recuest manager med grundlig bakgrund inom IT eller haft en teknisk koordinerande roll? Erfarenhet av ITIL är mycket meriterande.

Du är van vid att arbeta kundnära och kan axla en drivande och koordinerande roll där du på ett noggrant sätt utför dina arbetsuppgifter. Som person söker vi dig som passar in med Evrys stora kundfokus. Du är service-minded, har en positiv inställning och god känsla för kvalitet och samverkan. Evrys höga förändringstakt kräver att du är flexibel, trivs att jobba både självständigt och i team samt att du motiveras av resultat.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
3 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56403

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.