Löneadministration

Löneadministratörer för kommande uppdrag i Örebro

Är du en erfaren löneadministratör ute efter nya uppdrag och nyfiken på hur det är att vara konsult på Poolia? Då ska du läsa vidare här!

Just nu söker vi duktiga löneadministratörer till framtida konsultuppdrag i Örebro-området.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan till oss redan idag!

Om tjänsten

Rollen som löneadministratör kan exempelvis innefatta arbetsuppgifter så som:

– Administrering av lön, lönekörning
– Administration av ledigheter, förmåner, rättelser och kontroller
– Administration av sjuk- och arbetsgivarintyg, pensions- och försäkringsadministration
– Arbete med reseräkningar
– Kontakt med myndigheter
– Hantering av tidrapportering
– Framtagning av statistik

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en roll som löneadministratör, lönespecialist eller lönekonsult. Möjligen har du arbetat i en bredare roll som ekonomiassistent där löner har ingått i dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har en god systemvana samt erfarenhet från att ha arbetat i Excel. Har du erfarenhet av Agda är det mycket meriterande.
Som person tror vi att du är serviceinriktad, noggrann och har en förmåga att se detaljer med en hög noggrannhet. Det är viktigt att du kan driva ditt eget arbete framåt och att du snabbt kan sätta dig in i din nya roll.

Om verksamheten

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
25 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56183

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.