Lagerchef

Lagerchef till Elon Group i Örebro

För rekrytering till vår kund söker vi Lagerchef. Företaget är placerat i Örebro där också distributionslagret finns.

Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Ansök så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Om tjänsten

Du blir ansvarig för en organisation med ungefär 40 medarbetare. I din närmsta grupp ingår fyra direktrapporterande, varav tre teamledare.

Rollen som lagerchef innefattar ledning av det operativa arbetet på lagret samt att skapa tydliga strategier kring logistiken som möjliggör fortsatt tillväxt. Du har ett stragetiskt ansvar för att staka ut riktningen för lager och logistik inom verksamheten och du ansvarar för att driva en kontinuerlig förbättring och utveckling av flöden och processer inom ditt ansvarsområde. Därtill är du avtalsansvarig gällande transporter och lagerverksamheten.

Du jobbar med att skapa en gemensam värdegrund för arbetet på lagret och når framgång genom ett tydligt, inkluderande och coachande ledarskap.

Vem är du?

Som person har du starkt målfokus, är tydlig och handlingskraftig. Din affärsmässighet gör att du arbetar proaktivt och med tydliga priorieteringar. Du är analytisk och därigenom identifierar du och löser problem på ett kvalitativt och strukturerat sätt – alltid med både effektivitet och personalnytta som fokus.

Du sätter ditt ledarskap högt och har en god förmåga att skapa relationer och att få med dig en grupp. Du är trygg i ditt ledarskap och trivs med personal- och arbetsmiljöansvaret.

Du har med dig en bred erfarenhet från roller där du hanterat komplexa logistiska frågor, både på strategisk och operativ nivå. Vi ser gärna att du har haft en ledande roll och även utblidning inom ledarskap.

Därtill uttrycker du dig väl i tal coh skrift.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
9 juni
Sista ansökningsdag
23 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53824

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.