Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör

Vill du ta ett kliv framåt i karriären och bli en del av ett spännande och globalt företag?
Hos Outokumpu i Degerfors ges du möjlighet att vara med och producera något unikt; en hållbar produkt som är designad att hålla för evigt. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett världsledande företag inom rostfritt stål.

Outokumpu i Degerfors söker nu en Kvalitetsingenjör till avdelningen Teknik och Kvalitet /Business Support.

Outokumpu i Degerfors är en familjär arbetsplats där du möts av en öppen och positiv anda och du blir snabbt en del av teamet. Vi är stolta över vår verksamhet, våra produkter och kollegor. Vill du så har du även möjlighet till en internationell karriär inom koncernen. Vi satsar på dig och det finns goda möjligheter för dig att utvecklas hos oss.

Om tjänsten

För att bli framgångsrik i rollen som Kvalitetsingenjör behöver du motiveras av mixen av att anta utmaningarna i den dagliga verksamheten samtidigt som du drivs av att på ett ambitiöst sätt nå uppsatta mål. Det här är en roll för dig som vill ha goda möjligheter att påverka ditt arbete och vara delaktig i utvecklandet av processer och arbetssätt inom kvalitetsområdet.

Som Kvalitetsingenjör är du den sammanhållande specialisten för kvalitetsledningssystemet för hela verksamheten i Degerfors. Du stöttar organisationen i alla frågor gällande kvalitetssäkring och vid behov är du föredragande i frågor inom området. Du är drivande såväl som operativ i arbetet med interna revisioner, därav ser vi gärna att du har utbildning och erfarenhet inom revisionsledning för standarderna ISO 9001 och 14001. Du ansvarar för arbetet med interna avvikelser och utredningar kopplat till dem. Erfarenhet av förbättringsarbete genom Lean och/eller Six Sigma är en stor fördel.

Du motiveras av att arbeta självständigt och är bra på att skapa struktur och har förmåga att se helheten. Rollen är den enda renodlade kvalitetstjänsten på siten och du har ett tätt samarbete med chefen för Business Support och kollegor. Du kommer att vara delaktig i interna kunskapsutbyten, QA Forum, med kvalitetskollegor på andra siter.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom kvalitet, företrädesvis akademisk eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig t ex maskinteknik, metallurgi eller kemi. Meriterande är om du är utbildad inom revision.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kvalitetsledning, gärna inom tillverkande industri men vi välkomnar även dig med mer junior erfarenhet men som brinner för kvalitetsområdet och har rätt inställning och motivation. Då verksamheten har säkerhet och arbetsmiljö som högsta prioritet förväntar vi oss att du har ett starkt säkerhetstänk.

Som person har du god kommunikationsförmåga och tycker om att kommunicera på alla nivåer inom organisationen. Du har god förmåga att samarbeta och skapa relationer med olika intressenter, internt och externt. Du kan agera både stöttande och kravställande. Du är självgående och initiativtagande och förmedlar trygghet och kompetens. Svenska och engelska behärskar du flytande i både tal och skrift och du har god generell IT- och systemkunskap.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att kunna bibehålla och fortsätta utveckla en säker, trivsam, och högkvalitativ arbetsplats.

Du kommer att arbeta på siten i Degerfors och rapportera till Chefen för Business Support. Viss möjlighet till distansarbete kan finnas.

Om verksamheten

Hos oss på Outokumpu erbjuds du en roll med stora möjligheter till att påverka, förändra och förbättra vår verksamhet. Inom Operations Degerfors är vi omkring 350 medarbetare som tillsammans bidrar till en värld som varar för evigt genom produktionen av hållbart rostfritt stål. Hos oss möts du av en stark och tydlig säkerhets- och förbättringskultur, hög kompetens och kollegor som har riktigt kul på jobbet. Vi är världsledande inom det vi gör och erbjuder många fina personalförmåner och utvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på http://www.outokumpu.se

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och att de blir lika behandlade och har lika möjligheter.

Outokumpu tillämpar provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 070-090 62 49.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
22 augusti
Sista ansökningsdag
1 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69349