IT

IT-utvecklare i verksamhetsnära miljö

ScandFibre Logistics är ett innovativt logistikföretag fokuserat på godstransporter på järnväg för svensk pappersindustri. I första hand sköter vi transporten åt våra största användare, Billerud, Smurfit Kappa och Mondi. ScandFibre Logistics har ett unikt IT-system för godstransporter på järnväg som styr och följer upp alla transport- och affärshändelser. Företaget ingår i Billerud koncernen och har 25 anställda och en omsättning på cirka 1,1 miljarder SEK. Huvudkontoret är placerat i Örebro.

ScandFibre Logistics (SFL) utökar nu sitt team med en IT-utvecklare i verksamhetsnära miljö

För dig som önskar ett omväxlande jobb med fokus på applikations- och webbutveckling samt systemintegrationer har nu chansen att söka dig till oss!

Om tjänsten

Du kommer framför allt att arbeta med att designa, planera och skapa webbapplikationer för både desktop och mobila användare. En annan viktig del i arbetet är utveckling och underhåll av våra databaser. Då vi är ett litet team förväntas du arbeta mångsidigt och vill bidra med kunskap och engagemang för både frontend och backend-uppgifter för vidare utveckling av våra tjänster. Tjänsten kan komma att innebära resor till våra kunder, leverantörer och samarbetspartner inom Sverige.

Vem är du?

Vi tror att du som söker denna tjänst älskar problemlösning och tekniska utmaningar. Servicekänsla och lyhördhet för våra medarbetare och kunder är en självklarhet. Du är nyfiken och uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik och ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från verksamhetsnära arbetsplatser inom industri, logistik eller liknande.

Viktiga krav:
• PHP
• SQL
• HTML5
• JavaScript
• Flytande svenska i både tal och skrift, samt ha goda kunskaper muntligt och skriftligt i engelska.
• Körkort B

Meriterande:
• MySQL och MsSQL dba
• Windows Server
• Unix/Linux
• Azure

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats fyllt med glada, engagerade och drivna kollegor. Du får jobba med ett spektrum av olika projekt med olika krav och utmaningar och detta med ett grymt stöd från dina proffsiga kollegor.

Varmt välkommen till ScandFibre Logistics i Örebro!

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Poolia Örebro och för frågor kring processen och tjänsten, välkommen att kontakta Malin Nilsson 070-480 53 71 alternativt m.nilsson@poolia.se

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
12 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69986