IT-ansvarig

IT-konsultchef med kundfokus

Välkommen till ett engagerat team med kompetenta medarbetare som alla brinner för att hitta den rätta IT-lösningen för kunden.
Är du en driven och självständig IT-konsult med erfarenhet inom denna bransch? Följ då med på Nordlos utvecklingsresa!

Om tjänsten

I rollen som IT-konsultchef är din uppgift att stötta och vägleda såväl våra medarbetare samt kunder i deras digitaliseringsresa med hjälp av smarta IT-lösningar.
Du kommer till ett stimulerande arbete för att fortsätta bygga verksamheten kring IT-teamet internt samt att medverka vid kundmöten med såväl nya som gamla kunder.
Nordlo vill vara bäst i branschen på att ta hand om sina medarbetare, och gör det genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling, bra teamkänsla, personalförmåner och friskvård.
Du kommer utgå från och vara placerad i Nordlos moderna kontor i Örebro.

Vem är du?

För att passa in i rollen som IT-konsultchef ser vi gärna att du arbetat som konsult i några år eller i en liknande roll. Du har en lämplig utbildning eller annan erfarenhet inom området, gärna med ett personalansvar. Vi ser gärna att du intresse för och kunskaper i:

-Office 365 och Azure
-Microsoft AD
-Microsoft server 201X
-Hårdvara bärbart/stationärt/servers
-Nätverk och kommunikation/Trådlöst
-Virtualisering, ex VMware/Hyper V

Om du dessutom har certifieringar inom Microsoft eller nätverkscertifiering är detta starkt meriterande.

Med ditt drivna, engagerade och ansvarstagande sätt utmanas du av teknisk problemlösning. Du har ett affärsmässigt tankesätt och gillar att jobba ihop med dina kunder och kollegor för att hjälpa dem att lyckas i deras dagliga arbete.

Du är kommunikativ, gillar människor och ser samarbete med din omgivning som en förutsättning för att lyckas. Med ditt strukturerade sätt gillar du och har lätt för att sätta din in i nya miljöer. Som person är du fokuserad, lösning- och målinriktad men sätter laget före jaget.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
B-körkort är en förutsättning för detta jobb.

Om verksamheten

Nordlo är en av de ledande aktörerna inom IT och digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Nordlo är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Nordlo i Örebro AB är ett lokalt bolag med den stora koncernen i ryggen med starka ägare som värnar om vår lokala förankring. Vi är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
6 september
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54449

Urban Appelquist

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.