Teknisk projektledare

IT-konsult till Kontract

Tycker du om att träffa nya människor, att lösa olika typer av problem samt hjälpa kunder med deras tekniska utveckling?

Då är du kanske den vi söker till Kontract!

Kontract är i en expansionsfas och söker kontinuerligt efter nya kompetenser.

Här har du möjlighet att arbeta tillsammans med de bästa inom branschen och med branschens nöjdaste kunder, hos ett företag som satsar på utveckling och på sina medarbetare. Ett fint kvitto på det är att Kontract tilldelats utmärkelsen Great Place To Work de senaste två åren.

Om tjänsten

Till affärsområdet Teknisk Transformation söker vi dig som har bred kompetens och brinner för IT.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom områden såsom:

– Molnarkitektur – Azure, Amazon
– Server, klient, Office 365
– Datacenter livscykelhantering, systemdesign, migrering och förvaltning

Vi räknar inte med att du kan allt om ovanstående men du bör vara erfaren inom något eller några av dessa områden. Du motiveras av att leda likväl interna team som kunder framåt i den tekniska utvecklingen för att generera ett värdeskapande resultat.

Vem är du?

Vi tror även att du är:

Affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Dataingenjör, systemvetare eller har motsvarande relevant akademisk examen eller erfarenhet.

Intresserad av att driva din egen utveckling framåt, självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder

Som anställd på Kontract arbetar du som konsult. Detta innebär att du kommer vara inblandad i olika projekt och vara i kontakt med olika av kunder och med deras utmaningar och behov av stöd. För oss är det därför viktigt att du motiveras av att skapa nytta för kunden och att du trivs med att leda team för att kunna uppnå uppsatta mål.

Om verksamheten

Hos oss på Kontract får du möjlighet att arbeta med komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Våra kunder tillhör några av de största och mest intressanta på marknaden. Här ingår du i ett vinnande lag, med seniora kollegor på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag.

Vi tror på integrerade team med en sammansättning av egenskaper och kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT-teknik, med inställningen att teknik är ett medel och att verksamhetsnytta är målet.

Våra värdeord är expertis, stabilitet, integritet och samarbete vilket innebär att vi får saker gjorda, du får jobba med kollegor som vet vad de gör och som är otroligt dedikerade. Letar du efter världens bästa arbetsplats och kollegor – då har du hittat rätt. Tro oss, det är här du vill jobba!

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
4 juni
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53518

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.