Ekonomiassistent

Intresseanmälan för kommande uppdrag som Ekonomiassistent!

Poolia Örebro är ett ledande rekryteringsföretag som arbetar för att matcha talanger med spännande arbetsmöjligheter. Just nu söker vi efter ekonomiassistenter för uppdrag under sommaren samt för extra arbete under studietiden.

Om tjänsten

Om du är en driven och ambitiös student som söker en möjlighet att få värdefull erfarenhet inom ekonomi samtidigt som du studerar är detta en toppenmöjlighet för dig!

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med en rad olika uppgifter inom ekonomiområdet. Det kan innefatta hantering av fakturor, bokföring, rapportering och andra administrativa uppgifter inom ekonomi. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö och få värdefull erfarenhet inom ditt område.

Vem är du?

Vi söker dig som:

– Studerar ekonomi eller liknande utbildning.
– är driven och vill ta chansen att jobba extra under sommaren och studietiden inom ett område du kommer att jobba med i framtiden.
– Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:

– Tidigare erfarenhet inom administration är meriterande men inget krav.

Som person tror vi att du är självgående, noggrann och har en stark vilja att lära dig och utvecklas. Du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Skicka in din ansökan redan idag genom att skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dina erfarenheter och vilken typ av tjänster som intresserar dig.

Om verksamheten

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
26 mars
Sista ansökningsdag
24 april
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
71089