Helpdesk

Helpdeskmedarbetare till Evry i Örebro!

Är du i början på din karriär och älskar IT? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas starta i höst, för att pågå under 6 månader- med god chans till förlängning och/eller övertag. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

På Evry kommer du att arbeta med ett härligt gäng helpdeskmedarbetare som dagligen hjälper kunder med deras IT-relaterade problem. Företagskunderna ringer när de får problem med sin IT-utrustning, kan vara allt från att skärmen är blå till att de behöver ett nytt lösenord. (Och tusen andra problem som kan uppstå med datorer, skrivare etc). Det är din uppgift att med en hög servicegrad hjälpa kunden på ett professionellt sätt. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag! Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det är högt tempo i en servicedesk och det är därför viktigt att du trivs med detta.

Gillar du administration och att ge dina kunder högklassig service och brinner för IT? Då är det rätt tjänst för dig! Läs vidare för att se våra önskemål och krav på erfarenhet.

Vem är du?

Vi tror att du har vuxit upp med datorer som troligtvis har Windows installerat och är insatt i hur man navigerar i det operativsystemet. Kanske känner du till vad Active Directory är, har kunskaper inom Windows 7-10 och MS Office 365. Om du inte känner till dessa begrepp så gör det inget, men vi vill att du ska ha drivet att lära dig vad det är och att du trivs med att ta dig an nya utmaningar!

För att lyckas i rollen måste du gilla att arbeta med datorer, prata om och vilja lära dig mer om datorer. Gymnasiet har du gått och kanske även en YH-utbildning eller annan Högskoleutbildning. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus. Om du har arbetat i en kundtjänst tidigare är detta också relevant erfarenhet. Att du är flytande i svenska och engelska är ett krav.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
16 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54771

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.