Helpdesk

Helpdeskmedarbetare sökes till kund i Örebro

Är du utbildad inom IT och har tidigare arbetslivserfarenhet från kvalificerat IT-arbete? Se då hit! Just nu söker vi dig som vill arbeta inom IT-teknikstöd på Ekeskolan och Birgittaskolan med placering i Örebro. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i februari. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Uppdraget innebär att på plats supportera i användning av skolans IT-miljö. Rollen som helpdeskmedarbetare är under ett vikariat som varar under perioden 15/2 till och med 31/8 2023, med ett uppehåll på fyra veckor under juli månad. I rollen som IT-support/helpdeskmedarbetare får du stötta dina kollegors användning av IT-miljön genom att hantera inkomna ärenden med hög serviceanda. Under din introduktion kommer du ha stöd från en handledare på plats eller per telefon.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• se till att IT-utrustning fungerar
• tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chat mot användare avseende hård- och mjukvara
• administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
• instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

Vem är du?

• gymnasium eller likvärdig utbildning
• minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet inom yrkeskategorin
• goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
• grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
23 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67355