Nätverksspecialist

Head of Networking Proact Örebro

Proact expanderar och bygger upp leverans för hela Norden och Baltikum!

Om tjänsten

Söker du ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner?

Du får en nyckelroll på en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Proacts driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Proact arbetar över hela Europa från sina leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du blir ansvarig för nätverksområdet som omfattar både lösningar i våra egna datacenter samt lösningar för våra kunder från vår leveranshub i Örebro.
Du kommer att arbeta i ett team med specialister inom datacenter med fokus på nätverk, lagring och virtualisering.

Du kommer att ansvara för design och arbeta med förbättringar och effektivisering av Proacts kommunikationsplattformar, både i egna datacenter och ute hos kunderna. Arbetet är varierat och du arbetar förutom med drift även med analys och felsökning, design, rådgivning och agerar tekniskt säljstöd inom nätverksområdet.

Inom Proacts datacenter använder man lösningar främst baserade på Cisco, Juniper och F5 Big-IP. Du kommer du även kunna arbeta med Next Gen Firewalls, Software Defined Networks och BGP-routing för att nämna några områden.

Vem är du?

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som drifttekniker eller konsult inom nätverksområdet och att du har erfarenhet av större komplexa nät samt att du har djup förståelse inom datacenter networking. Om du har erfarenhet av säkerhetslösningar för nät och/eller internationellt arbete ses det som extra meriterande.
Vi vill att du kan utrycka dig både skriftligt och i tal på svenska och engelska.

Om verksamheten

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.
Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på http://www.proact.eu/se/

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
15 april
Sista ansökningsdag
29 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53338

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.