Logistiker

Flödesplanerare till verksamhet i Örebro

Letar du efter ett arbete där du kommer att kunna utvecklas både privat och i din yrkesroll? Se då hit! Just nu söker vi en stresstålig och kommunikativ Flödesplanerare för ett spännande konsultuppdrag med placering i Örebro. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i november och pågå cirka ett år framåt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Flödesplanerare kommer du dagligen arbeta med det operativa inköpet av varor till lager och planera för att leveranserna inom ditt specifika ansvarområde finns på våra lager i rätt tid och i rätt mängd. Du kommer att ha ett enskilt leverantörsansvar inom vilket du alltid strävar för att leverera en förväntad servicegrad och lageromsättningshastighet. Vidare kommer du vara högst bidragande till den upplevda kundnöjdheten, genom säkerställande av att varan finns tillgänglig för kunden.

Förutom att agera inom det enskilda leverantörsansvaret finns också en hög förväntan om bidragande till hela verksamhetens ansvar och prestation. I rollen som Flödesplanerare kommer du ha daglig kontakt med leverantörer som verkar i olika delar av världen. Du har också mycket kontakt med ansvariga personer inom lagerverksamheten och inte minst inköpsavdelningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Utföra transportbokningar och ansvar för leveransbevakning av dina lagda order i SAP
• Planera flödet av varor för specifika situationer, så som kampanjperioder, nyhetslanseringar etc.
• Planera dina inköpsvolymer i förhållande till unika förutsättningarna i flödet, exempelvis i samband med helgperioder, leverantörers produktionsförändringar etc.
• Följa upp och fånga eventuella avvikelser på produkter du ansvarar för och agera på dessa

Vem är du?

Vi söker dig som läser eller som nyligen avslutat en Universitets- eller högskoleutbildning inom logistik alternativt ekonomi. Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du har erfarenhet av, och är en van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av SAP är det mycket meriterande.

Vi tror att uppdraget passar dig som är driven och har en positiv inställning. Du är kommunikativ, stresstålig och trivs med ett högt tempo och många kontaktytor. Som person värnar du om dina kollegor och företagets leverantörer samtidigt som du vet vikten av att skilja mellan sak och person samt har skinn på näsan då det behövs.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
9 september
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54465

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.