Kundtjänst

Erfaren kundsupportmedarbetare till företag i Örebro sökes!

Ett av vår kunds främsta mål är att erbjuda enastående kundservice i toppklass, och just nu letar vi efter dig som vill vara med att bidra till detta! Vi söker dig med ett glatt humör som brinner för service och kundsupport.

Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå till slutet av augusti. Urval och intervjuer är redan igång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Om tjänsten

I denna roll söker vi dig med mångårig erfarenhet av kundsupport och service. Du kommer att ansvara för inkommande samtal från vår kunds kunder, samt koppla vidare ärenden internt. Då avdelningen är under förändring kommer du även att arbeta med framtagandet av nya rutiner, standardsvar och en del info kring returer, ordrar och krediteringar. Detta är en spännande och utmanande roll under uppbyggnad och du kommer att få vara med att utveckla funktionen. Därför kräver denna roll en mer senior profil inom kundservice.

Vem är du?

För att kvalificeras för denna roll, har du tidigare arbetat med gedigen kundsupport i minst två år. Du har tidigare hanterat kundärenden via telefon och mail, både till externa och interna parter. Vi letar efter en senior kundsupportprofil som har bred tidigare erfarenhet inom ämnet och kan bidra med analytiska och genomtänkta rutiner och lösningar till denna förändringsprocess.

För att vara rätt person för detta jobb är du som person social, framåt och sprider glädje omkring dig! Med ditt positiva sätt, kan du vända även den mest missnöjda kund till att lämna samtalet med en positiv känsla och ett gott intryck av organisationen. Du räds inte för att ta kontakt med nya personer via telefon och mail. Du har stor empati och har lätt för att kommunicera med olika människor. Du har en nyfikenhet som driver dig att se till förändringar och förbättringar, och vill ständigt jobba för att effektivisera och förbättra processer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
23 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56622

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.