Driftchef

Driftchef till avsändningen

Vill du bli en del av ett spännande och globalt företag som alltid sätter säkerhet och arbetsmiljö högst upp på listan? Hos Outokumpu i Degerfors ges du möjlighet att vara med och producera något unikt; en hållbar produkt som är designad att hålla för evigt. Vi erbjuder dig ett spännande chefsuppdrag med goda utvecklingsmöjligheter i ett världsledande företag inom rostfritt stål.

Outokumpu i Degerfors söker Driftchef till avdelningen Avsändning

Outokumpu i Degerfors är en familjär arbetsplats där du möts av en öppen och positiv anda och du blir snabbt en del av teamet. Vi är stolta över vår verksamhet, våra produkter och kollegor. Vill du så har du även möjlighet till en internationell karriär inom koncernen. Vi satsar på dig och det finns goda möjligheter för dig att utvecklas hos oss.

Om tjänsten

På avsändningen arbetar 33 anställda, varav merparten är skiftgående. Den här avdelningen är det avslutande steget i produktionsflödet innan produkten går ut till kund. Ditt främsta uppdrag är att leda och utveckla teamet mot överenskomna mål i tätt samarbete med övriga avdelningar inom produktion samt transportplanering. I ditt team har du tre samordnare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god förståelse för produktionsflöden och även transport-och logistikplanering. Du ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till Produktionschef. Då verksamheten har säkerhet och arbetsmiljö som högsta prioritet förväntar vi oss att du har ett starkt säkerhetstänk.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Personal- och arbetsmiljöansvar
• Säkerhets- och miljöarbete
• Budgetansvar samt att produktionsmål och övriga KPI:er uppnås
• Styrning av produktion och bevakning av turordning och köer
• Ansvara för förebyggande och korrigerande åtgärder, med syfte att avsett kvalitetsutfall uppnås
• Driva förbättringsarbete
• Säkerställa att föreskrifter/instruktioner upprättas och efterlevs
• Driva investerings-, rationaliserings- och kvalitetshöjande projekt
• Lokalt sammanhållande för verkets truckar och dragare.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande likvärdig kompetens och gärna utbildning inom produktionsekonomi. Du har ledarskapserfarenhet från tidigare uppdrag och gärna erfarenhet från tyngre industri. Svenska och engelska behärskar du väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper inom kvalitetsledningssystem och god generell IT- och systemkunskap.

Du är en naturlig och trygg ledare som har en god förmåga skapa förtroende och respekt hos dina medarbetare och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och skapa relationer med olika intressenter, internt och externt. Du är trygg i din analytiska förmåga och du sätter stort värde i att uppnå satta mål och genomföra arbetet på ett strukturerat sätt. Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att kunna bibehålla och fortsätta utveckla en säker, trivsam, och högkvalitativ arbetsplats.

Om verksamheten

Hos oss på Outokumpu erbjuds du en roll med stora möjligheter till att påverka, förändra och förbättra vår verksamhet. Inom Operations Degerfors är vi omkring 350 medarbetare som tillsammans bidrar till en värld som varar för evigt genom produktionen av hållbart rostfritt stål. Hos oss möts du av en stark och tydlig säkerhets- och förbättringskultur, hög kompetens och kollegor som har riktigt kul på jobbet. Vi är världsledande inom det vi gör och erbjuder många fina personalförmåner och utvecklingsmöjligheter. Läs mer om oss på http://www.outokumpu.se

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och att de blir lika behandlade och har lika möjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 070-090 62 49.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
1 september
Sista ansökningsdag
1 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69444