Projektledare

Delprojektledare för intressant uppdrag i Örebro!

Just nu finns möjligheten för dig som är ingenjör att bli Delprojektledare för ett spännande projekt hos vår innovativa kund i Örebro! Uppdraget är på heltid och förväntas sträcka sig cirka 1 år framåt.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Delprojektledare kommer du att ha det huvudsakliga ansvaret för R&D och/eller test och verifieringsdelen i projektets alla faser. Du kommer att vara delaktig i att definiera projektets omfattning och innehåll. Du kommer även att ansvara för att skapa ett fungerade projektteam.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter och ansvarsområden även innebära:
– Budget- och resursplanering
– Leda arbetet för R&D-avdelningen
– Stötta upp och ge tvärfunktionellt stöd till andra avdelningars projektledare

Vem är du?

Vi söker dig som är har ingenjörsutbildning inom exempelvis maskin, design, elektronik eller hydraulik. Du har tidigare arbetat i stora projekt och har god förståelse för projektprocesser ch leveranser. Har du tidigare erfarenhet av projektledning ser vi det som starkt meriterande. Vi ser även att du har goda kunskaper i det engelska språket då många viktiga intressenter är engelsktalande.

Som person är du strukturerad och driven. Du tycker om att ordning och reda och strävar alltid efter att leverera bästa kvalité med bra leveransprecision. Rollen kommer att innebära mycket kontakt med interna och externa kontakter vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
10 januari
Sista ansökningsdag
27 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55832

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.