Controllerassistent

Controller Assistant till välkänt företag i Örebro!

Är du analytisk och trivs i en stöttande roll inom ekonomi? Just nu söker vi en Controller Assistant för konsultuppdrag hos globalt och välkänt företag i Örebro! Uppdraget är på heltid och förväntas starta i mars för att pågå under sex månader, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Controller Assistant kommer du stötta upp verksamheten i det dagliga arbetet. Du har inte något övergripande ansvar men kommer bland annat få arbeta med att ta fram rapporter och ansvara för vissa delar i de ekonomiska processerna. Du är stationerad i centrala Örebro och rapporterar till ekonomichefen.

Vem är du?

Vi söker dig med ekonomisk bakgrund och gärna minst tre års erfarenhet från liknande roll. Du har god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system. Som person är du självgående, ordningsam, strukturerad och serviceinriktad. Du är analytisk och faktastyrd med förmåga att vara konsekvenstänkande. Vidare är du kommunikativ och förväntas ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
23 december
Sista ansökningsdag
27 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55685

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.