VD

Är du Poolia Örebros nya ledare?

Drivs du av försäljning, affärer och tillväxt? Har du dessutom förstått att nyckeln till framgång är att få andra att växa genom ditt skickliga ledarskap? Vi söker nu en Chef/VD till Poolia Örebro AB.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten

Som VD för Poolia Örebro AB, ett av 12 dotterbolag inom Poolia Sverige AB, ansvarar du för den förstklassiga leveransen av rekryterings- och bemanningstjänster till våra kunder. Genom engagemang och entusiasm driver du affären och verksamheten så att medarbetarna på kontoret har de bästa förutsättningarna för att lyckas. Rollen är operativ med fokus på ledarskap, försäljning/tillväxt och kvalitet. Du ansvarar även för den strategiska utvecklingen av verksamheten. Du ingår i den Svenska Operativa Ledningsgruppen och du rapporterar till Marknadsområdeschefen för Poolia Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och ledarskap gärna inom bemanningsbranschen och med lämplig akademisk utbildning eller motsvarande. Du tycker om att ha ansvar, bygga relationer som leder till lyckade affärer och mår bra av att se andra lyckas. Du har redan idag ett etablerat kontaktnät i Örebro med omnejd och betraktar sannolikt VD-rollen som ett medel för att uppnå dina mål och visioner snarare än ett mål i sig. För att trivas hos oss ska du tycka om den mindre verksamheten med det personliga bemötandet med kunder och kandidater och samtidigt uppskatta att tillhöra en koncern med utvecklad infrastruktur och en god organisation som är ISO- och miljöcertifierad.

Med ditt engagerande och entusiasmerande sätt motiverar du dina medarbetare till goda resultat. Du är ambitiös och föregår med gott exempel såväl i affärsdrivet som i ditt strukturerade arbetssätt. Du finns tillgänglig för dina medarbetare i ett involverande ledarskap och tillsammans utvecklar ni verksamheten. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du precis som vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma? Vill du dessutom kliva in i en roll där mycket finns på plats men också fortsatt mycket att göra? Då är du rätt individ för oss och vi rätt bolag för dig.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
8 april
Sista ansökningsdag
25 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59330

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.