Account Manager

Account Manager till Poolia Örebro!

Vill du representera ett av rekryterings- och bemanningsbranschens mest välkända varumärken och bli en del av ett framgångsrikt kontor med stark teamkänsla? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Poolia Örebro förstärker vårt team och söker nu en affärsfokuserad och engagerad Account Manager. Hos oss får du en flexibel arbetsplats med stora möjlighet att påverka din dag och din roll! Motiverar det dig? Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Account Manager till Poolia Örebro

Om tjänsten

I rollen som Account Manager är du den som bygger och upprätthåller relationer med nya och befintliga kunder inom framför allt Örebro Län. Som Account Manager prospekterar och bearbetar du kunder, hanterar offerter och avtal samt följer upp och dokumenterar dina aktiviteter. Du bokar och genomför kundbesök såväl digitalt som fysiskt. En given del i rollen är nätverk, säljutbildningar, event och mässor. Målet är att bygga upp ett starkt kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner i Örebro Län.

Du kommer vara delaktig i att utveckla både konsult- och rekryteringsaffären i samarbete med kollegorna på kontoret. Som stöd i ditt säljarbete har du ambitiösa och kunniga kollegor såväl lokalt som i ett nationellt team i koncernen.

Vem är du?

Vi söker dig som triggas av att bygga långsiktiga relationer, vill utveckla nya affärsmöjligheter samt nå uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet av B2B- försäljning och har du en säljutbildning från ex. affärs- och yrkeshögskola är det meriterande. Vi ser gärna att du har ett eget lokalt nätverk och har god kännedom gällande näringslivet i länet.

Som person är du resultatfokuserad och lyhörd. Du är en god kommunikatör med förmåga att utveckla givande samarbeten och har en förståelse för kundens verksamhet. Du trivs att arbeta i en händelserik miljö och du har förmågan att strukturera din kalender och ta ansvar för dina affärer. Du är en driven lagspelare med viljan att vinna och nå framgång tillsammans med teamet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten krävs körkort och egen bil samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i fina lokaler mitt i centrala Örebro. Du blir del av ett framgångsrikt och team med erfarna medarbetare med hög ambitionsnivå. Här finns stora möjligheter att växa i rollen och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder en fast grundlön och en generös bonusmodell.

Poolia har mer än 30 års erfarenhet av professionell rekrytering och bemanning. Genom specialisering, arbetsmetodik och ett högt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Vi förser företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss.

Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
16 maj
Sista ansökningsdag
13 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68666