Account Manager

Account Executive

Vill du jobba med en starkt efterfrågad produkt tillsammans med ett framgångsrikt säljteam? Nu söker Sitevision ytterligare kollegor som delar passionen för digital kommunikation och som har ett genuint intresse för att skapa affärer.

Sök tjänsten som Account Executive till Sitevision!

Vill du vara med på utvecklingsresan för att kunna möta framtidens behov inom customer experience (CX) och employee experience? På Sitevision skapar ni tillsammans värde för befintliga och nya kunder i en miljö omgiven av stark kompetens, spännande utmaningar och ett starkt varumärke där utrymme till att växa och trivas finns.

Om tjänsten

Vill du jobba säljriktat mot stora och medelstora bolag inom privat sektor? Då är det här jobbet för dig.

Du kommer att sälja hela Sitevisions tjänsteutbud med fokus mot nya kunder i stora och mellanstora företag, främst i mellersta och Norra Sverige. Med hög affärsmässighet kommer du att driva hela försäljningsprocessen från prospektering till avtal och skapa de förutsättningar som krävs för att lyckas i rollen. Att ta dig an nya kunder genom att utforska leads, göra uppföljningar och identifiera kundens behov samt presentera en anpassad lösning via fysiska och digitala kundmöten är därför naturliga inslag i ditt arbete.

På Sitevision är kundvärdet centralt varpå det är fördelaktigt att du har en grundläggande teknisk förståelse och har förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet, mål och utmaningar. Du är trygg i dig själv och arbetar gärna självständigt likväl som du uppskattar samarbete. Till din hjälp har du vår försäljningschef, ett helt marknadsteam och massor av drivna medarbetare som skapar goda förutsättningar för att du ska lyckas i din säljroll. Tjänsten utgår från kontoret i Örebro med möjlighet till visst distansarbete eller arbete från Sitevisions kontor i Stockholm.

Hos Sitevision får du möjlighet att:

• Ta ditt nästa steg och utvecklas inom försäljning
• Representera ett starkt och växande varumärke med marknadens nöjdaste kunder
• Få utbildning inom samt jobba med komplex lösnings- och systemförsäljning där du aldrig blir fullärd
• En varierande och utvecklande vardag
• Jobba i en företagskultur som är öppen och generös på ett av Sveriges trevligaste kontor

Vem är du?

I rollen som Account Executive ser vi att du har ett stort eget driv, en tydlig ambition att skapa resultat och en positiv inställning. Vi tänker också att du är lösningsorienterad, lyhörd, orädd och har förmåga att skapa och vårda långsiktiga affärsrelationer. Självklart är du målmedveten och att stänga affärer är det bästa du vet. Du har erfarenhet av att arbeta i längre processer, varpå du har förståelse för vikten av uthållighet. Har du erfarenhet från andra mjukvarulösningar eller från IT-branschen är det meriterande.

Vi ser också att du:

• Flera års erfarenhet av B2B-försäljning
• Är strukturerad, driven och resultatfokuserad i ditt arbetssätt
• Är en god relationsbyggare och lagspelare
• Är teknikintresserad och gärna lär dig tekniska begrepp
• Trivs i en säljkultur där vi uppmuntrar egna initiativ och hög affärsmässighet
• Har god kunskap i svenska och engelska språket i både tal och skrift
• Innehar körkort B, då det ingår resor i tjänsten

Om verksamheten

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS!
Sitevision är ett CMS som gör det enkelt att skapa och uppdatera digitala arbetsplatser, intranät och webbplatser. Våra kunder får rätt verktyg och tid över till att boosta medarbetarengagemang, produktivitet och konverteringar. Sitevision har marknadens mest nöjda kunder sedan 2009 enligt det oberoende analysföretaget Web Service Award. Bland kunderna finns Scania, Skatteverket, Telenor och Malmö stad. Lär känna oss på sitevision.se

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia, Örebro. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon på 070-0906249. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
10 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69047