Administratör

Teknisk administratör till Everon!

Vill du vara med och bidra till en friskare åldrande befolkning och ett mer hållbart samhälle? Är du en strukturerad person med tekniskt intresse som vill in till ett företag i framkant? Då är rollen som teknisk administratör hos Everon i Norrköping precis rätt för dig! Här får du möjligheten att ta till vara på din strukturerade och tekniska sida samtidigt som du kommer till en miljö där hjärtat slår för människors rätt till trygghet, livskvalité, hälsa och välbefinnande.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som teknisk administratör kommer du att arbeta administrativt i en bred roll. Arbetsuppgifterna blir varierande men ditt huvudansvar innefattar enklare programmering av produkter, fysiskt såväl som administrativt. Du kommer även att arbeta med teknisk förberedelse för olika system som ska implementeras samt att kundanpassa produkter. I rollen kommer du att arbeta verksamhetsnära och i tät dialog med dina kollegor i projektledande roller, men även externa kundkontakter. Du blir en nyckelperson i att knyta samma olika kontaktytor och upprätthålla välfungerande system.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Förberedande konfigurering
• Teknisk förberedelse för olika system som ska implementeras
• Kundanpassa produkter
• Ha många kontaktytor och upprätthålla välfungerande system
• Programmering av produkter, både administrativt och fysiskt

Vem är du?

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet av exempelvis administration. För att trivas i rollen bör du ha du ett stort tekniskt intresse. Du trivs i ett organiserat arbetssätt samtidigt som du har nära dialog och samarbete med dina kollegor för att driva arbetet framåt.

Som person har du lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du är logisk, stresstålig, nyfiken och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du talar och skriver engelska och svenska flytande. Det är meriterande om du tidigare har använt dig av program såsom Fortnox, NAV, Business Central för lagerhantering med fler. Tjänsten är placerad i Norrköping!

Om verksamheten

Vi är specialister på säkra molnbaserade lösningar för vård och omsorg, samlade i en plattform som är fullständigt skalbar och har brukarens behov i centrum. Vår vision är att genom välfärdsteknisk innovation bidra till att ge fler personer mer trygghet, större välbefinnande och bättre hälsa länge in i livet, på ett hållbart sätt som också främjar samhället i stort. Våra trygghetsskapande tjänster bidrar till ett friskare åldrande, liksom en bättre och effektivare vård. Det är en lösning där verksamheten, likaväl som den individuella brukaren och samhället i stort står som vinnare.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
15 juni
Sista ansökningsdag
3 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64749

Love Fransson