Kundtjänst

Teamledare till Kundtjänst / innesälj

Har du några års erfarenhet av kundservicearbete och tidigare agerat ledare? Vill du vara med och bidra till företagets framgångar? Då är du kanske vår kunds nya Teamledare till Kundtjänst / innesälj!

Om tjänsten

Avdelningen består idag av sex medarbetare. Utöver lön och bonus erbjuder vi en miljö som präglas av laganda och ett driv av att vilja hjälpa kunden. På Packoplock präglas vardagen av världsklassmål och då företaget är snabbt växande är initiativ, framåtanda, kamratskap och stort engagemang viktigt.

Packoplock är ett roligt och lösningsorienterat företag att arbeta på som värdesätter långsiktighet, nya arbetssätt och lösningar tillsammans med kunderna. Du kommer att ingå i ett starkt och engagerat team som håller ihop och hjälps åt i vardagen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Teamledare i Kundtjänst / innesälj är du ansvarig för den dagliga driften av kundtjänst / innesäljaravdelning som hjälper kunder med order-, produkt- och leveransfrågor samt faktureringsärenden. Du kommer att jobba operativt i verksamheten med telefon, web och mail med kundservice och driver merförsäljning i syfte att hjälpa kunderna. Du erbjuds en viktig roll i företaget och kommer att få vara med och utveckla organisationen genom ditt stora driv och engagemang.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, serviceinriktad, positiv, ansvarstagande och uppskattar ett nära samarbete med dina kollegor. Som person har du sinne för ordning och reda, är administrativt lagd och har en hög arbetskapacitet.

Vi ser att du som söker har erfarenhet av kundservicearbete från kundtjänst eller butik. Du har med fördel agerat ledare på tidigare arbeten och drivs av att arbeta framåt och lösa problem tillsammans med andra.

För rollen behöver du:
– Gymnasial utbildning med några års arbetslivserfarenhet inom kundservice
– Kunskaper i Officepaketet och god datorvana
– Flytande svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.
– Erfarenhet i Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

Om verksamheten

Packoplock Scandinavia AB säljer emballage- och packprodukter till företag i Sverige, Finland, Danmark och Norge via katalog, webb och säljkår. Vi är idag 120 anställda och omsätter ca. 500 MSEK. Vi har vuxit samtliga 182 månader vi hur funnits. Vi är en av de ledande emballagegrossisterna i Norden och vi har fem år i rad blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
21 januari
Sista ansökningsdag
19 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67339