Servicetekniker

Servicetekniker till Connect Bus i Motala!

Vill du vara en del av Connect Bus nyetablering med verkstad och nya fordon i Motala? Gillar du verksstadsjobb och är intresserad av eldrivna fordon? Här erbjuds du en nyckelroll där du vara med och påverka och forma ditt egna arbete!

Om tjänsten

Vi söker en erfaren och engagerad servicetekniker att ansluta sig till vårt team på Connect Bus! Om du har passion för
fordonsunderhåll och kompetens om reparation och underhåll, så är detta din chans. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega med expertis inom bussmekanik och en önskan att bidra till en säker och pålitlig busstjänst. Ansök idag och bli en del av vår resa mot en bättre kollektivtrafikupplevelse!

Du kommer vara placerad på vår depå i Motala på Delfinvägen 3. Arbetstiderna är vardagar, 7-16.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Connect Bus.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som servicetekniker i Motala genomför du service, underhåll, felsökning och reparationer på våra eldrivna fordon samt säkerställer att dessa arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Du säkerställer att Connect Bus underhålls- och säkerhetssystem följs. Vi tillhandahåller utbildning för aktuell fordonstyp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

• Självständigt och gemensamt arbete för service, underhåll och reparation av fordon
• Utföra fackmannamässiga reparationer
• Underhåll av reservdelslager och verkstadsutrustning
• Utföra bränslebesparande åtgärder på det effektivaste, mest kvalitetssäkra och bäst kostnadsmässiga sätt
• Aktivt delta i effektivisering och förbättringsarbeten inom sitt område
• Utföra felsökning och bedömning av reparationsåtgärder och materialbehov i samråd med arbetsledning
• Bidra tillständiga förbättringar
• Andra förekommande arbetsuppgifter inom verkstaden som tilldelas av verkstadschefen, eller någon i ledande position.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Du är självgående, har hög servicekänsla och arbetar effektivt. Vi ser även att du har god datorvana.

Du har teknisk eller fordonsteknisk utbildning eller motsvarande samt två års dokumenterad erfarenhet som mekaniker för tunga fordon. Du har erfarenhet av felsökningssystem och har goda kunskaper inom el (lågvolt) och ritningsläsning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du har körkort med minst B- behörighet. Det är meriterande om du har D- körkort och erfarenhet av verkstadssystem.

Om verksamheten

Connect Bus utför persontransporter i den allmänna kollektivtrafiken med linjebussar, flexlinjebussar och med fasta fordon för färdtjänst och skolskjutstrafik. Vi ingår nu i en stor koncern där våra nya ägare CBRE Investment Management har förvärvat Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss.Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer. Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige! Vi har ett mycket erfaret team och en mängd kompetenta medarbetare i hela vår verksamhet.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
15 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70405