Säljare

Säljare till Kinnarps i Norrköping!

Är din passion att skapa nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga kundrelationer? Har du öga för färg och form och vill utvecklas i rollen som säljare hos ett bolag i framkant, med fokus på hållbarhet och miljö? Då kan det vara dig vi söker! Kinnarps Group fortsätter att växa och därför söker vi ytterligare en driven och relationsskapande säljare med placering i Norrköping.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att tilldelas en mindre kundbas inom ett av Kinnarps affärsområden: kontor, skola, vård och omsorg. Dessa utvecklar, besöker och vårdar du med fokus på proaktivitet och kvalitet. Du kommer även parallellt att arbeta med att identifiera och skapa nya kunder och affärsmöjligheter. Som säljare är det givetvis av vikt att bygga och upprätthålla goda relationer med både nya och befintliga kunder.

Tjänsten passar dig som trivs med stort eget ansvar och som vill vara med och påverka Kinnarps försäljning. Tillsammans med dina kompetenta kollegor ökar ni marknadsandelarna och säkerställer en lönsam tillväxt för region Norrköping genom ständigt förbättringsarbete.

Rekryteringsprocessen utförs i samarbete med Poolia och du kommer anställas direkt av Kinnarps.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Proaktiv och långsiktig bearbetning genom värdeförsäljning till befintliga kunder
– Prospektbearbetning och nykundsförsäljning
– Driva affären och ansvara för projekten, från början till slut
– Säkerställa och dokumentera affären i CRM-, ritnings- och offersystem
– Budgetansvar
– Kundvårdande aktiviteter
– Vara behjälplig i upphandlingsarbete

Vem är du?

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse och några års erfarenhet av B2B försäljning, gärna från en liknande bransch och med en bred produktportfölj. Om du har erfarenhet av att arbeta i något CRM-system är det meriterande liksom om du har arbetat med försäljning mot offentliga kunder alternativt inom något av ovan angivna affärsområden. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Som person är du tävlingsinriktad och resultatorienterad, alltid med fokus på kvalitet och långsiktighet. Du är organiserad och trygg i att driva projekt och affärer med många kontaktytor såväl internt som externt. Därför behöver du vara en god kommunikatör såväl i tal som i skrift och bekväm med att hålla presentationer för kunder och andra intressenter. Därtill är du lösningsorienterad med ett positivt mindset, har ett strategiskt tänk samt en förmåga att se framtida affärsmöjligheter.

Om verksamheten

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på http://www.kinnarps.se

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
12 april
Sista ansökningsdag
26 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70586

Cecilia Björkegren