Rekryterare

Rekryteringskonsult till oss på Poolia Linköping!

Har du erfarenhet av rekrytering eller bemanning och vill ta nästa steg i din karriär? Eller är du en erfaren rekryteringskonsult som vill prova något nytt? Oavsett hittar du en spännande utmaning hos oss på Poolia Linköping!

Vi växer så det knakar och söker nu en rekryteringskonsult till vårt härliga kontor! Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Du kommer bli en viktig del av ett ambitiöst och kompetent team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Linköping.

Tjänsten har start till hösten och urval kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult på Poolia Linköping driver du dina rekryteringsuppdrag från start till slut. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med säljare och konsultchef där vi bidrar till varandras framgångar genom samarbete. På Poolia Linköping arbetar vi effektivt med hjälp av ett känt varumärke och tydliga processer med stödjande infrastruktur. Vi har styrkan i en stor organisation samtidigt som kontoret präglas av ett familjärt klimat med stark laganda och korta beslutsvägar.

Vem är du?

Årligen genomför Poolia ett stort antal rekryteringsuppdrag på en rad olika nivåer inom våra kunders organisationer. Vi är därför öppna när det gäller din erfarenhetsnivå och bakgrund, men tror att du har en akademisk examen och har arbetat några år med rekrytering eller bemanning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i sociala yrken där du utvecklat kundrelationer och ägnat dig åt försäljning.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor – kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i en roll med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Du behöver behärska svenska obehindrat och vara helt bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor.
Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
15 juni
Sista ansökningsdag
14 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64914