Redovisningsekonom

Redovisningsekonom på deltid till statlig myndighet i Norrköping!

Har du en bakgrund inom ekonomi och vill vidareutvecklas i din roll som redovisningsekonom? Har du andra uppdrag eller vill arbeta deltid? Nu har du möjlighet att anta rollen som redovisningsekonom hos en statlig myndighet i Norrköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med en anställningsgrad på 50%. Du anställs av oss på Poolia under sex månader med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom erbjuds du ett brett och utvecklande arbete. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat arbete med månadsbokslut, månatlig ekonomisk rapportering samt framtagande av delårsrapporter och finansiella delar i årsredovisningen. I din roll ingår även att och hålla ihop delårs och årsbokslut, ekonomisk rapportering samt löpande kontakt med revisorer och banker. Dessutom kommer du att arbeta med utveckling av rutiner och processer inom redovisning samt agera expert gällande redovisnings- och momsfrågor. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i redovisningsteamet samt övriga funktioner inom ekonomiavdelningen.

Vem är du?

Till rollen söker vi dig som har högskole/YH-utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning samt tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom. Mer specifikt så har du erfarenhet av…
– Arbete i minst ett bokföringssystem, såsom U4 Agresso, Raindance eller liknande
– Enklare arbete med bokslut, rapportering till skatteverket och arbete mot deadlines
– Arbete och goda kunskaper i MS Office och Excel

Det är dessutom meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete i financemodulen IFS eller annat affärssystem, samt om du har arbetat i en organisation med över 500 anställda tidigare.

För att trivas i rollen är du som person kommunikativ, strukturerad och samarbetsvillig. Du trivs med att arbeta självständig samt i grupp. Du talar och skriver engelska och svenska flytande.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
14 juni
Sista ansökningsdag
3 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64884