Projektadministratör

Projektadministratör till Sjöfartsverket

Är du en ansvarsfull, kommunikativ och kreativ person, då kan ditt nya äventyr vara på Sjöfartsverket som nu söker en projektadministratör!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 10 oktober och sträcker sig fram till 4 oktober 2023 med goda möjligheter till förlängning.
Omfattningen kommer under avtalets sex (6) första månader vara 100% men kan variera mellan 75% – 100% under uppdragets gång.

Om tjänsten

Du kommer som konsult att ingå i projektgruppen för projektet och primärt arbetsledas av Sjöfartsverkets projektledare.

I rollen som projektadministratör stöttar man projektet med administrativa uppgifter, ex skriver mötesprotokoll på projektmöten, interna och externa styrgruppsmöten, samordnar mötesbokningar och resor, säkerställer diarieföring och ordning på dokumentation och beslutsunderlag, stöttar i koordinering och planering av workshopar och tester.
Projektadministratören förväntas även ta ansvar för planering och samordning av utbildningar och stötta i kommunikationsinsatser.

Arbetet utförs i huvudsak på plats i Sjöfartsverkets lokaler i Norrköping men viss möjlighet till distansarbete kan finnas.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I omfattningen ingår bland annat arbetsuppgifter som:
• kundorder
• kundfakturor
• inköp
• lagerhantering
• anläggningsredovisning
• reskontror
• redovisning mm.

Vem är du?

För denna tjänsten krävs det att du har:

• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vi ser att du är en utåtriktad person med stor känsla för service, ordning och struktur. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare och du ser fram emot att ha många interna och externa kontakter. Du trivs med en variation av rent administrativa och mer utmanande arbetsuppgifter och tycker att det är roligt att sätta dig in i nya arbetsprocesser.

Om verksamheten

Sjöfartsverket erbjuder effektiva sjövägar, moderna tjänster och maritimt partnerskap för tillväxt, konkurrenskraft och hållbar utveckling. Vi verkar för en konkurrenskraftig sjöfart genom vår kärnverksamhet. Vi tillhandahåller och utvecklar säkra, miljövänliga och effektiva sjövägar med service dygnet runt. Dessutom erbjuder vi tjänster som gör skillnad för näringslivet, privatpersoner och samhället i stort. Sjöfarten är vår största kund. För att säkerställa effektiv sjötrafik till och från Sveriges drygt 50 hamnar erbjuder vi tjänster som motsvarar tidens krav på effektivitet, säkerhet och miljöhänsyn. Sverige har en lång, varierande kust. Att bidra till ett tryggt fritidsbåtliv för många människor är en del av Sjöfartsverkets uppdrag. Säkra farleder, bra navigationshjälpmedel samt sjö- och flygräddningen är våra viktigaste verktyg.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
19 september
Sista ansökningsdag
28 september
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65840