Produktionstekniker

Produktionstekniker till SAAB

Är du intresserad av att vidareutveckla dina kunskaper inom produktionsteknik? Då ska du passa på att skicka in din ansökan redan idag! SAAB söker nu en produktionstekniker till sitt team.

Uppdraget är på konsultbasis, med önskad start så fort som möjligt och sträcker sig fram till årsskiftet med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

För att trivas och lyckas i din roll har du ett högt engagemang, ett positivt förhållningssätt och förmågan att kunna bibehålla fokus även när du möts av utmaningar i din vardag. Tjänsten innebär samarbete med övriga delar i verksamheten där fokus på helheten och förmåga att kunna arbeta tvärfunktionellt är en viktig del för denna roll. Vi genomgår en hel del spännande förändringar då vi expanderar och utvecklas, och där det idag finns ett flertal projekt, som befinner sig i uppstarten av produktion. Därför blir industrialiseringsåtagandet allt mer konkret i form av bl.a. ökat fokus på producerbarhet, optimerade produktionsflöden samt översyn och förbättring av maskiner och utrustning.

Du kommer att arbeta med stöd till vår tillverkning av produkter inom robot, missil och undervatten. Vår produktion präglas av låga volymer och hög komplexitet. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och förväntar oss att du aktivt deltar i vårt förbättringsarbete. Du kommer att behöva bygga upp ett stort kontaktnät med bland annat inköp, produktionsplanering, projektledare samt utvecklingsavdelningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Kravställa samt granska konstruktionsunderlag.
– Specificera behov av verktyg och fixturer.
– Skapa tillverkningsberedningar och arbetsinstruktioner.
– Tekniskt stötta monteringspersonal i monteringsarbetet.
– Utbilda medarbetare i nya metoder eller arbetssätt.
– Följa upp och kvalitetssäkra tillverkningsberedningar och tillverkningsprocesser.

Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet av komplexa produkter, gärna med elektronikbakgrund. Vi tror att du som person kännetecknas av ett stort ansvarstagande och du är öppen för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att hitta nya effektiva lösningar. Du har kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Lean Production. Som person är du drivande, bra på att kommunicera och har en vilja att ständigt förbättras. Du kan hålla många bollar i luften och du är inte rädd för nya utmaningar.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
24 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67905

Maja Jansson