Orderhanterare

Orderadministratör till Saab

Nu söker vi dig som vill bli en del av arbetsgruppen Customer Desk på Saab i Linköping!
Du erbjuds en tjänst med stor variation där du har kontakt med både intern personal och externa kunder för att lösa deras behov på bästa möjliga sätt. Uppdraget är på 100% med önskad start snarast och 12 månader framåt, med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som orderadministratör i arbetsgruppen Customer Desk är du produktionsorganisationens gränssnitt mot såväl interna som externa kunder. Du kommer att jobba i ett team som gemensamt ansvarar för att ta emot och handlägga förfrågningar och beställningar på hårdvara, resurser, reklamation, reparationer etc. från våra kunder. Du har möjlighet och förväntas bidra till att vi håller vårt åtagande mot kund, samt bidra till att vi ständigt förbättras och kan nå nya målbilder och krav.

Tjänsten är placerad i Tannefors, Linköping.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Ta emot och handlägga inkommande ärenden, vilket bland annat innefattar beställningar av hårdvara, reparationer mm.
– Säkra att resurser för uppdraget finns tillgängliga, samt säkerställa att exportlicens finns för att sälja produkten till kund
– Agera kalkylsammanhållande, samt prissätta och offerera
– Följa upp och kravställa produktionsavdelningen för att se till att vi håller åtagandet mot kund
– Vara gränssnitt mellan produktionsavdelningen och kunden
– Vid leverans godkänna leveransen i leveranssystemet

Mycket av arbetet utförs i affärssystemet IFS och det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i systemet.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom logistik och/eller relevant arbetslivserfarenhet för tjänsten. Vi ser att du är en handlingskraftig och målinriktad person som tar itu med uppgifter med hög energinivå. Du är drivande, har lätt att se helheten/och uppgifter i ett större sammanhang, god samarbetsförmåga och en hög kommunikativ kompetens. Du har goda kunskaper i Officepaketet, Excel och Qlikview, samt inom exportkontroll. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.

Som person ser vi att du är kundfokuserad och serviceinriktad, samt har viljan och förmågan att hjälpa andra. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och har förmågan att kunna bedöma olika ärendens komplexitet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan se och förstå helheten inom logistik och flöden. Då du kommer att arbeta med kunder både nationellt och internationellt så är det ett krav att du kan uttrycka dig både skriftligt och muntligt i både svenska och engelska!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
13 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68022

Emma Eurenius