HR

Operativ HR med fokus på utveckling till Saltängen

Vi söker nu en Operativ HR med fokus på utveckling till Saltängen för att arbeta brett med operativt HR-arbete. Värderar du att vara en del av ett engagerat team på en positiv arbetsplats med god gemenskap? Då har vi chansen för dig!

Du välkomnas in i en ny roll i organisationen där du kommer vara en uppskattad resurs och få bidra med dina kunskaper.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Om tjänsten

Som Operativ HR kommer du att spela en central roll i att stödja företaget. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen och agera dagligt stöd till verksamheten och bidra med resultat för bolagets fortsatta utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta nära avdelningscheferna för att förstå och främja företagets mål och personalbehov. I rollen ingår det att säkerställa så HR-strategier, riktlinjer och visioner implementeras i HR-processer. Du har en central roll i företagets framgång och säkerställer att personalstrategier, rutiner, policys, kompetens, säkerhet och arbetsmiljö är i linje med företagets affärsstrategi. Du rapporterar direkt till företagets VD.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Saltängen i Norrköping. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Poolia och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Operativ HR ingår stimulerande och varierande arbetsuppgifter på en dynamisk arbetsplats. Du driver HR-frågor av olika slag och utveckling framåt inom några av följande områden.

– Introduktion av nyanställda (checklistor, säkerhet, arbetsmiljö etc.)
– Avtal och villkorsfrågor
– Uppföljning av rutiner, policys och värderingar i daglig verksamhet
– Implementering av medarbetarundersökningar och uppföljning
– Employer Branding / Kompetensförsörjning
– Rekryteringsprocess
– Kompetensutveckling
– Lönekartläggning
– Ledarutveckling

Nya arbetsuppgifter kan tillkomma och vissa kan ändras, utifrån verksamhetens behov och framtida utveckling.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen har du en kandidatexamen inom HR eller motsvarande förvärvad kompetens. Du har en gedigen erfarenhet av att ha arbetat brett inom HR området och är van att arbeta med efterlevnad av lagar och regler. Du trivs med operativt HR-arbete och variation i dina arbetsuppgifter. Som person är du självgående, affärsdriven och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du har en förmåga att bygga starka arbetsrelationer på alla nivåer inom verksamheten.

Vi söker dig som har ett stort driv och initiativförmåga samt trivs i en roll med flera kontaktytor. Som person är du kommunikativ och har en god social förmåga. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillverkande industri.

Om verksamheten

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. Vår unika arbetsmetod från inspektion till revision innebär att vi tar ett helhetsansvar för den föreslagna och levererade lösningen. Struktur, kapacitet och kompetens gör oss till en komplett projektpartner.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
24 maj
Sista ansökningsdag
7 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71331