Teknisk Support

Norrköpings vassaste supporttekniker?

Är du tekniskt lagd och har en känsla för service? Har du avslutat gymnasium med IT-inriktning och kanske jobbat med support eller kundtjänst sedan tidigare? Då har du nu en fantastisk möjlighet att vidareutvecklas i en roll som supporttekniker.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du anställs av Poolia, med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll soll supporttekniker ansvarar du för att ge support till beställarens användare. Via telefon och fjärrstyrning hjälper du användarna att lösa problem och svara på frågor kring beställarens IT-miljö. Det omfattar vanligtvis, men inte uteslutande, datorer, nätverk, skrivare, mobila enheter, hantering av lösenordsbyten i en rad olika system, behörigheter samt viss applikationssupport gällande Office 2013 och Office 2016. Du kommer även att ta emot, registrera, kategorisera och prioritera ärenden som inkommer via Servicedesks kanaler, telefon samt e-post.

Du kommer att ingå i verksamhetens digitaliseringsavdelning som är verksamhetens serviceenhet där support på olika nivåer samlas. Avdelningens uppdrag är att stödja och utveckla verksamheten genom att kombinera hög kompetens inom informationsteknologi med verksamhetskompetens.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• vara tillgänglig för telefonsupport,
• hantera/lösa ärenden enligt rutinen för ärendehantering i vårt ärendehanteringssystem Easit,
• prioritera & kategorisera ärenden,
• förmedla ärende för lösning inom Servicedesks funktioner eller till 3rd Line,
• stänga ärenden efter att lösningen är verifierad av användaren och
• dokumentera lösningar.

Vem är du?

För att axla rollen bör du ha en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Vi tror att du har ett intresse för teknik och därmed en bred och god grundläggande förståelse som kommer att vara till hjälp i ditt arbete. Vi ser helst att du har gått en gymnasieutbildning med inriktning mot IT samt arbetslivserfarenhet, antingen inom motsvarande område eller annan typ av service.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
23 november
Sista ansökningsdag
30 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64314

Admir Besic