Löneadministration

Lönekonsult till Lönify- en del av Thorell revision

Om tjänsten

Nu söker vi ytterligare en erfaren kollega som vill vara med och stärka vårt team Norrköping. Du blir en viktig spelare i vårt löneteam som består av flera kunniga kollegor som du samverkar med.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som lönekonsult har du en nyckelroll där du arbetar brett med allt från löpande lönehantering till strategisk rådgivning. Vi arbetar i huvudsak mot små och medelstora företag runt om i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:

• Hela eller delar av löneberedning inom våra kunduppdrag
• Skatteberäkningar och försäkringsadministration
• Reseräkningar, utlägg och förmåner
• Utfärdande av arbetsgivarintyg och övriga intyg
• Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter
• Semesterberäkning/semesterårsskiften

Vem är du?

Du är utbildad lönekonsult eller har motsvarande relevant utbildningsbakgrund. Du har tidigare erfarenhet inom lönehanteringskedjan. Har du viss erfarenhet eller utbildning inom ekonomi/redovisning är detta ett stort plus. Du har god vana att arbeta i Excel och erfarenhet från lönesystem är ett krav. Vi arbetar till största delen med Visma SPCS, Hogia och Agda. Svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna det som meriterande att du även talar och skriver engelska.

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. Du är social och har lätt för att få kontakt med andra människor. Du har ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska genomföras. Stresstålighet och mångsidighet är viktiga egenskaper hos dig som person. Du utstrålar energi och glädje då rollen innebär mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare. För att lyckas i rollen behöver du vara självständig, flexibel och ha en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har en analytisk förmåga där du ser samband för att lösa problem och se alternativa möjligheter. Du drivs av att hjälpa människor, du är noggrann och tycker om ordning och reda samt ett högt arbetstempo med mycket som händer på en gång.

Om verksamheten

Thorell Revision AB grundades 1991 och är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Vi är i dagsläget 56 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft. Vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av 70 fristående byråer.

Lönify är en premiumleverantör av löneadministration med auktoriserade lönekonsulter och utgör en integrerad del av Thorell Revision.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
4 december
Sista ansökningsdag
1 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66432