Löneadministration

Löneadministratör till Rejmes i Norrköping!

Är du en löneadministratör som brinner för en effektiv och kvalitetssäkrad löneprocess? Har du tidigare erfarenhet och vana att arbeta självständigt från ax till limpa? Vill du vara med på resan att utveckla lönefunktionen i ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag? Sök då jobbet som löneadministratör till Rejmes huvudkontor i Norrköping!

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som löneadministratör kommer att tillsammans med övriga kollegor i teamet vara att arbeta med bearbetning, beräkning samt utbetalning av lön. Du kommer hantera hela löneprocessen, både för tjänstemän och kollektivanställda, administrera samt supporta medarbetare och chefer i lönefrågor, ansvara för att lagar och kollektivavtal efterföljs samt rapportering. Vidare kommer du även vara en viktig lagspelare och delaktig i förändringsarbetet och effektiviseringen av våra befintliga rutiner och processer tillsammans med HR och övriga kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Rejmes.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi eller lön samt har flera års erfarenhet av självständigt lönearbete, där du både arbetat med tjänstemän och kollektivanställda. Du är väl insatt i lagar, avtal, skatteregler, försäkringar och pensioner och är en snabblärd systemanvändare. Tidigare arbete inom motorbranschen ses som starkt meriterande, men inget krav.

Som person är du trygg i dina kunskaper inom löneområdet, men har som ambition att vilja utvecklas i rollen som löneadministratör. Du är serviceinriktad, noggrann och tar gärna initiativ till att utveckla effektivare arbetssätt. Är du en driven och social lagspelare som vill ta nästa steg i karriären? Tveka inte att skicka in din ansökan.

Om verksamheten

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Maxus, BYD och JAC personbilar och lätta transportbilar samt av Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter över 3 miljarder kronor och har cirka 700 medarbetare.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
18 september
Sista ansökningsdag
2 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69004