Ekonom

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom ekonomi!

Vi söker ständigt ekonomer för kommande uppdrag runt om i Östergötland. Vi har kunder tillhörande såväl privat som offentlig sektor och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar. Just nu är vi dessutom särskilt intresserade av dig som vill arbeta extra hos någon av våra kunder i samband med kommande bokslutssäsong.

Då annonsen gäller kommande konsultuppdrag hör vi av oss om och när vi hittar något som passar din profil. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer att variera efter den specifika kundens behov, men kan komma att inkludera områden såsom redovisning, bokföring, bokslut, lönehandläggning och finansiell analys och rapportering. Poolia arbetar brett inom ekonomi, vilket innebär att vi söker konsulter inom ekonomins hela spektra.

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större ekonomisystem. Notera gärna tillgänglighet och vilken typ av ekonomitjänster du främst är intresserad av, för lättare matchning. Underkonsulter är av intresse!

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Antingen har du längre erfarenhet av ekonomiarbete eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
15 mars
Sista ansökningsdag
4 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
60550

Emma Eurenius