Innesäljare

Innesäljare till Mårdskog & Lindkvist i Norrköping

Vill du bli en del av ett engagerat team som värdesätter samarbete? Är du en person som drivs av att ge god service? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Mårdskog & Lindkvist söker vi nu en ambitiös Innesäljare till deras försäljningsteam. Tjänsten är ett vikariat med placering på kontoret i Norrköping, önskad start är i början på juni och tjänsten löper till augusti 2024.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Innesäljare väntar en händelserik och rolig arbetsvardag. Tillsammans med ett erfaret försäljningsteam arbetar ni med att ge kunderna den bästa möjliga service. Din arbetsroll som innesäljare innefattar ansvar för dina egna kunder, både större och mindre kunder samt inom olika områden och distrikt. Du kommer att ha en tät dialog med både innesäljare i närmsta teamet men också tillsammans med utesäljarna. Ditt främsta fokus är att ta emot ordrar både via telefon och webb.

Andra exempel på arbetsuppgifter är bland annat:
-Hantering av leveranser och reklamationer
-Aktivt arbeta med merförsäljning
-Ordermottagning
-Leverantörsbesök
-Administration och dokumentation för att upprätthålla kundkorten

Förlagd arbetstid är 08.00-16.30
Beredskap kan komma att bli aktuellt för tjänsten, sker vanligtvis under 4-5 veckor utspritt på 1 år.

Hos Mårdskog & Lindkvist erbjuds du ett givande och utmanade arbete med ett engagerat och härligt team som värdesätter en stark gemenskap och ett gott samarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom ett serviceyrke. Meriterande är om du har en bakgrund inom försäljning, kundsupport eller restaurang. Då Mårdskog & Lindkvist är en matgrossist ser vi gärna att du har ett intresse för mat och dryck. Likväl är det meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet Jeeves, men inget krav. Därtill kräver tjänsten att du har flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift.

För att passa för rollen som innesäljare hos Mårdskog & Lindkvist är du en person som drivs av att alltid ge den bästa möjliga service till både kunder och kollegor internt. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att ta till dig ny information samt trivs med att ha daglig kontakt med kunder. Vidare är du självgående och flexibel i ditt arbetssätt där du med enkelhet hanterar oväntade situationer med att se lösningar. Vi ser även gärna att du är en lagspelare som värdesätter samarbete.

Om verksamheten

Mårdskog & Lindkvist är en ledande regional fullsortimentsgrossist och helhetsleverantör till den kommersiella Foodservicemarknaden i Småland, Blekinge, Halland, Västergötland, Östergötland, Sörmland och delar av Mälardalen. Våra anläggningar är placerade i Jönköping, Norrköping och Kalmar med huvudkontor i Jönköping.
För mer information se http://www.mardskog.se

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
9 april
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
67938

Emma Eurenius