HR-specialist

HR-partner till Myndighet i Norrköping!

Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med brett HR-arbete och är på jakt efter en ny utmaning? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag. Vi söker nu en erfaren HR-partner till en myndighet i Norrköping.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i 9 september 2024 och det kommer pågå under 12 månader. Uppdraget kan bli förlängt upp till 6 månader.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som HR-partner kommer du ha ett spännande och varierande arbete där du får arbeta brett över hela HR-området.

Du kommer bland annat:
– Stötta och vägleda chefer i verksamheten med olika HR-frågor så som kompetensförsörjning, arbetsmiljö, rekrytering och arbetsrätt.
– Medverka till implementering av HR-processer, – riktlinjer och rutiner, samt säkerställa efterlevnad av dessa i ny organisation.
– Arbeta med HR-relaterade nyckeltal både på strategisk och operativ nivå.
– Arbeta med kompetenshöjande insatser kopplat till förändringsledning, ex. värdegrundsarbete, ledarskap, omorganisation m.m.

Vem är du?

Krav.
– Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet av brett HR-arbete på strategisk nivå, där kompetensförsörjning, ledarskap, arbetsmiljö, arbetsrätt, rekrytering, förändringsledning, processarbete samt kartläggningar och analyser har ingått som en naturlig del.
– Gedigen flerårig erfarenhet av förändringsledning både i projekt och i den dagliga verksamheten.
– Erfarenhet av att arbeta med kompetenshöjande insatser kopplat till förändringsledning. ex. värdegrundsarbete, ledarskap, medarbetarskap samt omorganisation
– Minst fem (5) års arbetslivserfarenhet av chefsstöd i en partnerroll och har antingen ingått i eller arbetat nära en ledningsgrupp i en större komplex organisation.
– God kännedom om kompetensförsörjning, omställningsarbete, arbetsmiljöfrågor och lönebildning.
– Erfarenhet av att stödja chefer samt hålla i team- och ledarskapsutvecklingsinsatser.
– Erfarenhet av att hålla utbildningar och föredrag och trivs med att stå inför en grupp.
– God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
– Erfarenhet av verksamhetsnära arbete i en operativ 24/7 verksamhet och förstår dess komplexitet samt en sådan verksamhets behov.

Det är meriterande om du har:
– Erfarenhet av att ge HR-stöd i samband med en verksamhetsövergång
– Erfarenhet av att implementera nya kollektivavtal
– Erfarenhet från sjöfartsbranschen

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
28 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71894