Teknisk Chef

Elektrikerchef till PPAM Solkraft i Ljungsbro

Vill du vara med och driva solenergibranschen framåt? Vi söker en driven och erfaren elektrikerchef till PPAM Solkraft i Ljung, utanför Ljungsbro, Linköping. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer ha en central och viktig roll i företaget och ha ansvar över verksamhetens elektriker, daglig styrning och planering av framtida projekt. Du ansvarar för att följa rutiner, logistik och arbetsmoment rörande solcellsinstallationer hos kund.

Elinstallationerna som PPAM Solkraft genomför är främst att installera och driftsätta solcellsanläggningar. Men även andra typer av elinstallationsarbete kan förekomma, såsom installation av elbilsladdare och energilager (batterier).

Då anläggningarna installeras över större delen av landet behöver du vara redo för längre resor och ibland övernattning på annan ort.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos PPAM Solkraft i Ljungsbro.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer i din roll ha ansvar för verksamhetens elektriker. Detta innebär att du planerar och leder elektrikernas dagliga arbete samt planerar för framtida projekt. Du planerar projekten utifrån kundens beställning och färdigställer ritningar och materialspecifikationer med hjälp av företagets övriga personal. Du planerar elektrikernas arbetsinsats och deras rutter för att alla installationer ska ske så effektivt som möjligt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ny teknik och solenergi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från solcellsbranschen och gärna även kring energilagring i form av batterier och styrning av hemmets eller fastighetens energi- och elsystem.

Du har några års erfarenhet som elektriker och har ett logistiskt och ekonomiskt sinne. Du är serviceinriktad och strukturerad och har kunskap eller erfarenhet kring byggnadsteknik och elkunskap samt har god IT-vana. Du är utåtriktad och kommunikativ och månar om både kundens och företagets intressen. Du har lätt för att kommunicera på både svenska och engelska.

Som ledare är du ödmjuk och tydlig. Du har erfarenhet från att leda människor samt en god social förmåga och ett driv att hålla ihop din arbetsgrupp. Alla personer som du arbetar med får den hjälp och stöttning som de behöver.

Om verksamheten

PPAM Solkraft säljer och bygger solcellsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Nyckelfärdiga anläggningar är vår specialitet. En trygg och erfaren installatör.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat mer än 1100 solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
22 september
Sista ansökningsdag
6 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68813