Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Linköping

Gillar du siffror och ekonomi, har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete eller relevant utbildning och redo att ge dig ut i arbetslivet? Då kan vi ha rätt möjlighet för dig! Vi söker ständigt efter vassa ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Östergötland. Uppdragen inom ekonomi är varierande och styrs av våra kunders behov. Genom att anmäla ditt intresse via denna annons öppnar du dörrarna för framtida möjligheter. Välkommen att registrera ditt CV redan idag!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent erbjuds du en utvecklande roll där ditt fokusområde är det ekonomiska flödet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är fakturering, löpande bokföring, momsredovisning, kontoavstämningar och liknande, men kan komma att variera utefter kundens behov. Vidare är det viktigt att ha en känsla för service och kunna ge stöttning inom det ekonomiska området, såväl internt som externt. Vi ser det även som en fördel med administrativa egenskaper och en fallenhet att arbeta i olika ekonomisystem.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt likvärdiga kunskaper. Du har antingen lång arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller är nyexaminerad och ivrig på att ge dig ut i arbetslivet. Det viktigaste för oss är att du är villig att utvecklas och skaffa ytterligare erfarenhet hos någon av våra kunder. För att trivas i rollen som ekonomiassistent ser vi att du är noggrann, serviceinriktad och tar dig an arbete med en positiv inställning. Vidare bör du vara analytisk, kommunikativ och lösningsorienterad. Du trivs i att arbeta i grupp mot gemensamma mål och värdesätter ett gott samarbete. Då våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet är det av stor vikt att du är tydlig kring tidigare erfarenheter, ambitioner och kompetenser i ditt CV. Notera även gärna din tillgänglighet.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
8 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58178

Maja Jansson