Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Vita Hästen i Norrköping!

Är du en driven och strukturerad person på jakt efter en ny utmaning inom ekonomi? Har du erfarenhet av att arbeta med Fortnox? Just nu söker vi dig som vill anta rollen ekonomiassistent till Vita hästen i Norrköping! Rollen är inledningsvis ett sex månader långt konsultuppdrag via oss på Poolia och därefter finns stora möjligheter till övertag eller förlängning. Anställningsgraden kommer att vara på 50%, med reservation för introduktionsperioden då du kommer att läras upp på heltid.

Låter det här spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som ekonomiassistent är en administrativ och varierande tjänst för dig som vill arbeta med löpande ekonomiarbete i en spännande organisation! Du kommer bland annat arbeta med…

• Löpande redovisning
• Hantera leverantörsfakturor
• Hantera avvikelselistor
• Vara delaktig i månadsbokslut
• Arbete i Fortnox och Excel

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, antingen på universitet/högskola eller yrkeshögskola. Därtill pratar och skriver du flytande på svenska och har goda kunskaper i Fortnox och Excel. Vidare har du ett stort intresse för ekonomiska flöden. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Som person är du en lagspelare som värderar samarbete men samtidigt trivs i att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.
Du är noggrann, kvalitetsmedveten och plikttrogen.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
9 september
Sista ansökningsdag
9 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65663