Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Saltängen

Vill du arbeta med ekonomi och värderar att vara en del av ett engagerat team på en positiv arbetsplats med god gemenskap? Då har vi chansen för dig! Vi söker nu en driven ekonomiassistent till Saltängen i Norrköping.

Du blir anställd som konsult på Poolia under de första sex månaderna och ambitionen är en tillsvidareanställning hos Saltängen efter den tiden om båda parter är nöjda med samarbetet.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bli en viktig del av ekonomiavdelningen och du kommer få möjlighet att utvecklas inom flera olika områden.

Du kommer bland annat arbeta med löpande bokföring, avstämningar, kundfakturor, leverantörsfakturor och projektadministration. Det kommer även förekomma andra ekonomiska och administrativa uppgifter vid behov.

Du arbetar på plats på kontoret i Norrköping och arbetstiderna är måndag-torsdag 06:45-16:00 samt fredagar 06:45-13:00.

Vem är du?

Som person är du driven, engagerad och strukturerad. Du är nyfiken, öppen och vill lära dig nya arbetsuppgifter. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är serviceinriktad i ditt arbete.

Krav.
– Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
– Mycket god data- och systemvana.
– Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
– Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande, men inget krav om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

Saltängen grundades år 1950 och anlitas idag av Sveriges ledande industri- och byggföretag. Vår unika arbetsmetod från inspektion till revision innebär att vi tar ett helhetsansvar för den föreslagna och levererade lösningen. Struktur, kapacitet och kompetens gör oss till en komplett projektpartner.

Ansök nu
Stad
Norrköping
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
21 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71850